QUI SOM

QUI SOM

Perruqueria Rosalía Martí és una perruqueria moderna i divertida. Us oferim un servei personalitzat i únic pel vostre cabell, així com també un entorn relaxant durant el vostre tractament, per que la vostra experiència al nostre centre sigui el màxim satisfactori possible.

HORARI

DILLUNS TANCAT

DIMARTS 09-13H / 15.30-20H

DIMECRES 09-13H / 15.30-20H

DIJOUS 09-13H / 15.30-20H

DIVENDRES 09-13H / 15.30-20H

DISSABTE 9:00 – 15:00H

DIUMENGE TANCAT

HORARI
SERVEIS

SERVEIS

Ens apasiona el cabell, el seu aspecte i el seu manteniment. Ja sigui arreglar les puntes o fer un canvi total d’estil o color, el nostre equip d’estilistes et recomanarà les tendèncias que es porten ara i sobretot, quin es l’estil més adequat per tu.

Busquis el que busquis, cobrir canes, recuperar el teu to natural o simplement un canvi, et podem assessorar. T’ajudarem a escollir el color més adequat a la teva personalitat i al teu estil de vida. Tambè et recomanarem el xampú i acondicionador més adequats per mantenir i cuidar el teu cabell. Us oferim diferents opcions de colors permanents i sense amoníac, així com tambè xampús sense fosfats que t’ajudaran a conservar més temps la intensitat i la qualitat del teu color.

¿Tens un cabell fràgil i sec, amb les puntes obertes i sense llum? Els nostres tractaments especials t’ajudaran a recuperar la vitalitat i la brillantor del teu cabell. Consulta els nostres experts sobre com tractar i mantenir el teu cabell saludable.

Tambè t’oferim tractaments específics per les irritacions del cuir cabellut.

Als nostres locals estem encantats de compartir les nostres experiències professionals amb els nostres clients. Per aconseguir un entorn relaxat i tranquil, hem pensat i creat els nostres locals per a que gaudiu al mateix temps que tractem el vostre cabell.

Pots reservar hora trucant al 977 64 40 21.

T’esperem!

ELS NOSTRES ESTABLIMENTS

Els nostres locals són agradables, amplis, amb aire acondicionat, preparats per a que et relaxis i gaudeixis mentre deixes el teu cabell a les nostres mans.

Disposem de dos locals, un a Torredembarra, Carrer Capella 1 i l’altre al Camping Tamarit Park Resort

C/CAPELLA 1, TORREDEMBARRA
C/CAPELLA 1, TORREDEMBARRA

PERRUQUERÍA ROSALÍA MARTÍ

PRODUCTES QUE UTILITZEM