QUI SOM

DEIXA EL TEU CABELL A LES NOSTRES MANS

DEIXA EL TEU CABELL A LES NOSTRES MANS

Deixa que tractem el teu cabell, ja sigui per tallar o un canvi d’estil, pentinats de cerimònia, una boda o comunió. T’ajudarem a lluir com mai, i les nostres expertes estilistes t’assessoraran per descobrir l’aspecte més adequat per a tu. Si vens per primer cop, no t’oblidis de preguntar pels nostres descomptes especials!

L’EQUIP

Amb més de 30 anys d’experiència,Sheila, Rosalia y Marta estàn preparades per oferir-te una varietat de serveis per home, dona i nens de totes les edats. Ens apasiona ajudar als nostres clients a aconseguir una imatge que encaixi amb el seu estil de vida. Per això elaborem dissenys pel cabell que són adequats pel dia a dia o per ocasions especials.

L’EQUIP
UNA EXPERIÈNCIA RELAXANT

UNA EXPERIÈNCIA RELAXANT

Perruqueria Rosalía Martí és una perruqueria moderna i divertida. Us oferim un servei personalitzat i únic pel vostre cabell, així com també un entorn relaxant durant el vostre tractament, per que la vostra experiència al nostre centre sigui el màxim satisfactori possible.

VETLLEM PER LA TEVA SALUT

Disposem, de tints sense amoníac i xampús sense fosfats i sense silicones. A més a més d’ajudar-te amb el teu estil, ens agrada cuidar la teva salut.

VETLLEM PER LA TEVA SALUT
SEMPRE MILLORANT

SEMPRE MILLORANT

L’aprenentatge mai acaba. Nosaltres apostem per formar els nostres professionals a les noves tendències amb els millors recursos que hi ha.